Onsdag mitt i veckan!

Idag har allt varit som vanligt! Skola, hem och plugga, för att till sist hamna här framför datorn. Hände inte så mycket kul idag i skolan, förutom att vi fick våra skoltröjor och byxor. Dom va riktigt fina, och mysiga! =) 
Imorgon ska jag inte ha några lektioner, bara ett utvecklingssamtal. Det ska bli så himla skönt. Jag ska ju i och för sig bara ägna dagen åt att plugga, men de behöver jag verkligen. Ska ha ett tyskaprov på fredag, och den extra dagen att träna var så behövlig! Räknade ihop att vi hade 80 glosor, 10 starka verb, 10 meningar, ett stycke att översätta, en sida att skriva uppsats på. Jag behöver träna!! 

Köpte en farsdags-present idag också. =) En bok som man ska fylla i massa saker själv, om hur ens pappa är, massa minnen och liknande. Riktigt kul faktiskt. Hoppas att den blir uppskattad. Lite annorlunda, till skillnad från det gamla vanliga; choklad, trisslott, blommor. 



"Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din! "
                    -  Håkan Hellström -


Slut på lovet!

Varför kan inte lovet vara lite längre? De kan ju vara två veckor.. 
Jag har haft ett kul lov i alla fall. Varit mycket med älsklingen, vart på tre halloween fester och lite annat. Förkyld har jag också varit, fast nu (lagom till skolan börjar igen) är jag nästan helt frisk. Vart mycket kul som hänt denna veckan! Tack till alla som gjort detta lovet så skoj! <3  

Så börjar skolan igen nu då. Inte rört något som har haft med skolan att göra, på hela lovet! Så de ska bli lika tråkigt att börja igen ^^ Ska bli kul att träffa kompisarna igen, men det är typ bara det som är kul! Är så trött på skolan just nu, vill att de ska bli lite roligare. Men snart är det jul och lov igen. Kan knappt vänta!! Älskar verkligen julen. Speciellt allt som händer innan, julhandla, pynta, till och med den där stressen som uppstår precis innan jul är mysig på något vis! Men nog pratat om Jul nu, får vänta några dagar till innan jag börjar tänka på det på riktigt! Lite för tidigt än. 

"Pleas forgive me, if I act a little strange!"
                      - David  Gray -

RSS 2.0