Redan söndag!

Nu är det precis EN VECKA kvar. Sen sitter jag i solen och har det underbart!! Det finns inte ord som beskriver hur mycket jag längtar. Jag känner verkligen att jag förtjänar den semestern. Så jävla hårt som jag har kämpat detta halvåret!! Det ska verkligen bli den bästa starten på sommaren som jag kan få. Underbart ska det bli!! 

Idag har jag testat att gå hembyggdsguide-rundan med mamma, Simon och hans mamma. Det gick helt okej, men är otroligt glad att jag (förhoppningsvis) slipper gå hela rundan själv. För fy vad jobbigt det var att prata så mycket. Rösten satt fast i strupen i slutet, och jag lät nog som om jag skulle brista i gråt vilken sekund som helst. Det känndes som ja inte fick någon luft, och då blir rösten sådär darrig och konstig. Jag gick i en timme och drygt tio minuter, så de känndes att man pratat nästan konstant. Med lite träning till så ska nog det sitta perfekt. Det blir lättare och lättare för varje gång jag går rundan. Förhoppningsvis håller mamma det hon lovade om att ifall jag klarar av att bli diplomerad, skulle hon bidra med pengar när vi ska till Berlin. Me like! Med de shopingcetrumen som finns där, så kommer dom pengarna att passa utmärkt. 

Nu ska jag och älsklingen lägga oss. Är grymt trötta efter en bra konsert och donken. Sen blire skola imorgon, och det är rätt okej för jag går bara till 12. 

Sov gött!!

Pöss

Lördag

Idag har jag stått och jobbat i kiosken. Lite småtråkigt när det är så fint väder, men det var inte så mycket folk så det var helt okej. Fick höra att jag gjorde för stora glasskulor ^^ Så nu har jag lärt mig att göra precis lagom. Först gjorde jag för små, och sen för stora, men nu ska dom då banne mig bli perfekta! 

Har ätit grillat och jordgubbar ikväll. Det var väldigt gott!! Jag ÄLSKAR jordgubbar, och grillat är det bästa som finns när det är sol och varmt. Hoppas på många sådana kvällar i sommar. 

Ska nog ta och plugga lite  innan jag lägger mig ikväll också. Det är otroligt tråkigt att vara tvungen att plugga på helgen, men nu är det snart 7 dagar kvar!! SJU DAGAR!!! Det är sååååååååååååååååååååååååå kort tid, och jag längtar sååå mycket!!! :D Ge mig den 7:e NUUU!!! 

Pöss

Helgen är här!!

Nu är det helg!! :) Då blir jag glad. Det är underbart väder och det är varmt och sköööönt. För att det är så fint väder så känns det något bättre med allt som ska göras. Det blir liksom undanskuffat när man tänker på vädret! För det finns en del för mig att hitta på. Jag måste plugga, jobba och sedan är det morsdag då vi ska på konsert. 

Idag i skolan hade jag inlämning på historia och redovisning av pjäs i engelskan. Det gick helt okej, och så skönt att ha gjort det!!! Efter skolan tog jag den andra twinrix-sprutan, så nu kan jag åka iväg utan några problem! : ) Det är bara nio dagar kvar, helt otroligt!! JAG LÄNGTAR!!!!!! 

Veckans låt som jag har fastnat för totalt :




Ha det fint..

Pöss

Redan torsdag!

Vart tog denna veckan vägen!! :O Helt otroligt, det är redan torsdag!! Men, jag ska inte klaga. Det är bara 10 dagar kvar idag! 

Idag hade vi dramauppvisning för skolan. Det var grymt kul, och vi var jättebra! Ska be och få filmen dom filmade. Sedan efter uppvisningen gick vi rundan för hembyggdsguiden, och det gick bättre idag. Så det känns lite bättre nu.

När jag kom hem vart jag enormt trött, och somnade någon timme. Det är så jobbigt att hela tiden vara så trött!! Men nu tänker jag kämpa mig igenom dessa få dagar som är kvar. Det kommer nog att gå utmärkt!!

Såg på en dokumentär ikväll som heter Supersize vs Superskinny. Jag tycker att det var ett bra budskap med själva programmet, men blir så trött på detta eviga tjat om människors utseende. Det är sjuk att vi är så besatta av det. Om man börjar tänka på alla reklamer så kan man ju börja undra hur mycket vi egentligen accepterar. Visst att jag kan tänka på att jag kanske inte är supersmal, men va fasen!! Det är min kropp, jag kommer leva med den hela mitt liv, get use to it!! Så tänker jag. Det är klart att man inte ska bli överviktig och så, men man får ju inte överdriva. Och det här eviga tjatet om Beach '09, är ju bara löjligt. Jag hatar verkligen att se alla reklamer överalllt  "Dags att komma i bikinin?". Jag menar, herregud!! Låt oss få leva i denna världen med så många andra problem, utan att behöva gå omkring och må dåligt över att vi ser ut som vi är skapta till. Skärp er!! Njut av att vi är unika istället. Det är meningen att vi inte ska vara lika varandra. Så sluta upp med att påverkas av dumma reklamer, och helst av allt borde man förbjuda dem. Eller åtminstone göra reklamer med normala människor som modeller!!

Sov gott...


Pöss 

Onsdag

Fick en liten sovmorgon idag. Det tackar jag för! Det är alltid skönt att få, även om det inte var en superlång stund jag kunde ligga kvar och sova. Hade krånglig matte och lätte företagsekonomi idag, så dagen gick fort. Sedan gick vi rundan för Hembyggdsguiden. Usch, säger jag bara! Jag är sjukt nervös för uppguidningen!!

Ska ha uppvisning imorgon i våran dramagrupp, hela skolan ska kolla. Det är sjukt roliga grejer vi ska visa upp, så det gäller att hålla sig! Jag hoppas att jag kan hålla minen någorlunda, annars blir det inte lika roligt för publiken. 

Nu ska jag gå och lägga mig och sova.. är grymt trött!! Har träningsvärk efter gårdagens friluftsdag också (Jag är så sjukt otränad så jag får ont efter minsta lilla.. inte alls bra!!)

Sov gott!

pöss

Friluftsdag!

Idag var det friluftsdag i skolan. Det är inte det roligaste som finns, men det går helt okej. Dagen ägnades åt ; Fotboll, rugby, kubb, thai boxning, beachvolley och vattenkrig! En annorlunda blandning, och vissa saker var roligare än andra. Något jag kan konstatera i alla fall, det är att jag ALDRIG mer ska utöva thai boxning på en strand!! Man fick sand ÖVER ALLT!!! Och att vi hade vattenkrig efteråt gjorde inte hela saken bättre, för då blev sanden helt plötsligt blöt och limmade fast sig på kroppen. Men det var lite kul faktiskt. Trött blev man efteråt kan man lugnt säga. 

Nu har jag ägnat kvällen åt lite plugg, och tv-tittande! De tycker jag va en bra blandning.. Och nu blir det läggdags! God natt allesammans.

Pöss

~ Allways forgive your enemies - nothing annoys them so much ~
                                                                   Oscar Wilde

Slut på denna helgen!

Jaha, då var denna helgen slut! Har varit en lugn helg, med mycket kul att göra! Idag har jag ägnat dagen åt plugg, vilket kanske inte är så jättekul! Men det måste göras, och de är inte alls långt kvar nu tills jag slipper det! :D 

Har inget riktigt att skriva om så.. får bli en liten låttext.

Vi träffades liksom på chans
på nåt sätt ramla vi in i varann
och tänk att något jag alltid trott
skulle vara så svårt va så lätt

vi träffades liksom på chans 
två katter i skydd ifrån regnet nånstans 
och aldrig har kärlek drabbat mig så 
och jag vet jag är hopplöst svår ibland 

men aldrig aldrig att jag 
tänker låta något ont 
hända dig jag håller dig hårt 
tätt intill mig genom regn och blåst 
och alltid alltid att jag 
kommer vaka över dig 
genom mörkret jag leder dig 
jag finns i varje steg du tar 
så du behöver aldrig mer vara rädd 

ingen ser och ingen vet 
hur du lyser och hur du fångar 
upp min skugga när jag är svag 
och hur jag älskar att vakna 
upp bland dina bruna lockar 

och aldrig aldrig att jag 
tänker låta något ont 
hända dig jag håller dig hårt 
tätt intill mig genom regn och blåst 
och alltid alltid att jag 
kommer vaka över dig 
genom mörkret jag leder dig 
jag finns i varje steg du tar 
så du behöver aldrig mer vara rädd 

och alltid alltid att jag 
kommer vaka över dig 
genom mörkret jag leder dig 
jag finns i varje steg du tar 
så du behöver aldrig mer vara rädd

Älskar dig Simon Svensson <3

Pöss




Lördag

De sista dagarna nu har varit lite huller om buller, har inte riktigt kunnat hålla koll på vilken dag som varit vilken! Men hyfsat lugnt och skönt har de varit. Jobbat idag, haft trevlig tjejmiddag i torsdags, så nu ägnas resten av helgen åt plugg och städ. Men det gör faktiskt inte så jättemycket.  Det är bara två ynkas veckor kvar nu och de kommer gå sååå fort! :D

Fått en ny tvättmaskin nu som tar drygt hälfen så mycket i varje tvätt som de gamla vi hade gjorde. Det vill säga att de går mycket snabbare att ta sig igenom tvättkorgen! Vilket jag gillar starkt!!! Vet inte hur längesen det var som jag kunde tvätta igenom min tvättkorg på några dagar!! :D Gött äre. 

Ska nog lägga upp lite fina bilder från helgen på bdb. Köpte en ny kamera i onsdags, och den va jättebra! :) Så fina bilder blir de snart här också.

Hare gött!! 

ÄLSKAR DIG SIMON!! <3 Du är underbar!

Pöss

Långhelgen inledd

Då var det långhelg. En väldigt slapp dag i skolan, och sedan en god lunch med mamma. Köpte en ny kamera och ett par nya skor. Så dagen har varit riktigt givande! 

Nu sitter jag däremot och gör ingenting.. fast jag borde göra läxor (vilket jag ska börja med när jag skrivit klart!) Är rätt så trött, men är ändå glad att jag slipper skolan imorgon! 

Vet inte riktigt vad ja ska skriva, har inte hänt så mycket idag! Så aa.. 

ha de gött!

Pöss

"Imorgon kan man säga att det är Fredag"

Idag var det långdag i skolan. Fick gjort turismprov, och övat inför dramauppvisningen. När ja väl satte mig på tåget 16.40(tåget går 16.45), hann jag somna innan det lämnade stationen. Snacka om att vara TRÖTT!!

När man kommer hem så är det plugg som gäller, som vanligt! Börjar bli riktigt nervös nu inför hembyggdsguiden. Ska vara klar på söndag, vilket betyder att jag har räääätt så mycket att skriva!! :S Men, jag har bestämmt mig för att jag ska klara av detta! Och då SKA jag de också!! Därmed BASTU!

I skolan kom Isabella fram till att man kan nästan säga att det är fredag imorgon, och det kan man ju! Det är bara imorgon vi går, sedan är det LÅNGHELG!! :D Gött äre.

Hare nu så fint medan jag pluggar...

Pöss

Lite smått irriterande dag!

Dagen började som en mardröm!! Jag försov mig, hann inte käka frukost. När jag kom till tågstationen och kollade på klockan insåg jag att jag i all min hast hade kommit i väg rätt tidigt ändå! Jag var där 10 minuter innan tåget gick, vilket betyder att jag HADE kunnat käka frukost. Men, men, det blev en relativt god frukost i stan istället.

I skolan hade vi två lektioner, men eftersom att vi var så få så hade ingen lärare planerat riktigt för de lilla antalet elever, så vi gjorde i princip ingenting! Väldigt nödvändigt!

När jag kommer hem så ber jag mamma att skjutsa mig till affären och sedan till jobbet. Då när vi satt oss i bilen... får vi inte igång den!!! -.- Allt skulle verkligen gå fel idag känndes det som. Så nu får den in på lagning på onsdag! Hoppas det inte blir allför dyrt, och hoppas verkligen att de kan göra något åt den!

Sedan kom jag till jobbet. Det var nog det enda stället som var som vanligt. Jag hade nästan hela tiden sällskap och det var mycket trevligt! :) Däremot blev det som det alltid lyckas bli, kunder som beställer 2 minuter innan stänging. Men denna gången var jag förberedd och strikt. Ingen beställde efer 8, vilket gjorde att ja bara var kvar till kvart över 8! :) 

Nu ska jag dricka kaffe, läsa svenska och sedan ringa älsklingen och tillslut SOVA!!! 

pöss


Slut på helgen

Jaha.. då var denna helgen slut! Då börjar en ny vecka, och man gör samma sak som man gjort de senaste veckorna, skola, plugg hemma, jobba, städa och den lilla tiden som blir över går till sömn. Men, det blir dock en vecka närmare paradiset!! :D Me like.

Den här helgen har jag och älsklingen varit superduper duktiga!! Fixat och donat. Idag var det kalas med massa goda kakor, och tårta. Hmpf.. det var ju i och för sig det jag skulle sluta med, men vi säger denna veckan och framåt! ^^ Ska försöka i alla fall.

 

Här är Norges bidrag. Jag tycker att de var helt klart värda segern! Grattis säger jag! :)

pöss



Lördag

Idag har jag och älsklingen varit ritkgt duktiga! Vi har klippt och krattat gräs hos honom, och tvättat bilen och fixat trådlöst internet hemma hos mig! Så nu kan vi lägga oss och sova med ett gott samvete! : )

Kvällen ägnade vi åt tven. Det var nog första gången på länge som jag faktiskt tycket att de flesta bidragen i Eurovison Song Contest var bra. Ett grattis till Norge som vann. Jag tyckte helt klart att de var värda segern. Lyckat också att deras national dag är imorgon. 

Nu ska jag sova. Är redigt trött!!

Pöss

Bio

Idag var jag och älsklingen och kollade på Änglar och Demoner. Den var riktigt bra, och jag är glad att jag inte läst boken. Hade nog inte varit samma sak! Jag gjorde dock en annan tabbe. Jag gick omkring i mina högklackade skor, och tänkte att det skulle jag ju klara av eftersom jag klarade det på 80-tals festen för ett tagsen. Dock hade jag glömt den lilla detaljen att jag vid det tillfället hade satt plåster på hälarna i förebyggande syfte. Så ikväll slutade det med att jag gick till bussen med en sko i varje hand. Nästa gång kan jag lova att plåstrena kommer sitta på. 

Nu är det äntligen helg, och jag hoppas att det fina vädret håller sig kvar. Trots att jag har en del plugg, känns det som att det kommer till att bli en kul helg. Om inte annat kommer jag få vara med älskligen, och de är värt guld.

Ha de gött i helgen!! 
Pöss

En torsdag.

Idag var skolan inte särskilt jobbig. Jag kunde inte vara med på idrotten pga förkylning, och sedan hade vi en engelska lektion innan vi slutade. Fick reda på att jag fick ett Vg på engelska nationella! Blev minst sagt nöjd med det. 

Det känns konstigt när man vet att man har så mycket att göra, fast man kan inte komma på riktigt vad man ska börja med. Så tappar man intresset, blir förvirrad och okoncentrerad. Det är inte alls bra!! Får ta och se till att jag kommer på vad jag ska göra, annars kan det bli lite panik sen längre fram. 

Det är en väldigt jobbig tid nu innan resan. Allt är tungt, och det är svårt att riktigt se framåt mot det ljusare. Men, man får kämpa. Det är inte alls långt kvar nu!

Älskling... Jag finns ALLTID vid din sida, och jag kommer finnas här och lyssna.  Jag stöttar dig i allt. Älskar dig <3

Pöss

Fix you - Coldplay

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need 
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse. 

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace 
When you love someone but it goes to waste 
Could it be worse? 

Lights will guide you home 
And ignite your bones 
And I will try to fix you 

And high up above or down below 
When you're too in love to let it go 
But if you never try you'll never know 
Just what you're worth 

Lights will guide you home 
And ignite your bones 
And I will try to fix you 

Tears stream, down your face 
When you lose something you cannot replace 
Tears stream down your face 
and I... 

Tears stream, down on your face 
I promise you I will learn from my mistakes 
Tears stream down your face 
and I... 

Lights will guide you home 
And ignite your bones 
And I will try to fix you.

Namnsdag och allt...

Jaha, idag har man namnsdag! Linnéa, för dom som undrar, är mitt andranamn. 

Dagen så här lång har innehållit en del. För det första vaknade jag som vanligt vid halv 7, och insåg snabbt att jag inte började innan halv 11. Lite småjobbigt, men jag fann ingen mening med att lägga mig igen utan stannade uppe och pluggade lite, och kollade klart på en film, vid klockan 7 på morgonen. 
  Sedan när jag kom till skolan träffade jag lilla Josse som blivit stor, och klarat uppkörningen dagen till ära! Vad stolt man blir, hehe. Så jag fick vara den första som åkte själv med henne, och det gick som en dans. Känndes som att hon kört ett bra tag, förutom när det gällde parkeringen haha. ;) 
   Efter skolan gick jag för att fika med min kära kompis Olivia. Det var riktigt trevligt. Vi hade inte träffats på ett bra tag, så vi hade mycket att ta igen. Vi gick omkring och shoppade lite också, och jag passade på att införskaffa nya skor! 
   När jag kom hem med tåget gick jag raka vägen till mormor, för hon hade också namnsdag idag. Vi fickade, enligt tradition, och pratade om massa roligt. Det är så härligt att fika med henne, man pratar om en massa och har det hur mysigt som helst.

Nu däremot är det roliga över. Dagen börjar gå mot kväll, och det eviga pluggandet börjar. Så fram med läxböckerna och börja plugga. Inte det minsta roligt. Men, jag försöker se det possitiva i det hela. Snart är denna veckan slut, och det betyder en vecka närmare till en UNDERBAR resa! :D

Pöss

Ett bra tag sedan.. men ändå!

Har inte skrivit på år.. Det har hänt HUR MYCKET SOM HELST!!! Hemska saker, och roliga saker.. orkar inte förklara allt! Så skriver om nuet, det är det jag försöker leva i!

Jobbet (i kiosken i Veddige) går helt okej nu, förutom att jag får slag på alla som kommer nån minut innan stängning och ska beställa. Vet att vi inte stänger för någon, men ibland har man stor lust till det! 
Får fortfarande ångest innan jag ska börja jobba, men efter några minuter går det över. Hoppas de släpper snart det med, är inte alls kul! Dessutom hoppas jag att vi ska börja vara två där snart, börjar bli lite väl mycket att göra själv. 

Skolan.. Ja du! Jag har väldigt mycket som ska lämnas in innom 26 dagar. Det skrämmer mig en smula, men jag antar väl att jag fixar det också! Stora inlämningar, och redovisningar som ska bli klara. Annars så går de väl hyfsat. Är inte efter i något nu mera i alla fall. Det känns otroligt skönt!

SNAART åker jag, älsklingen och hans familj till Tunisien :D Helt, otroligt, fantastiskt, UNDERBART ska det bli! Längtar så otroligt mycket. Den resan är vad som får mig att kämpa igenom dessa sista dagarna. Det finns inte ord för hur mycket jag vill dit, och hur HIMLA tacksam jag är för att jag får följa med. TACK!!

Pöss

R.I.P pappa <3

RSS 2.0