Frisk!! ... typ

ÄNTLIGEN!!! slipper jag denna smärta! Jag är nästan så gott som frisk. Man måste bara bortse från den faktan att jag kommer ha kvar viruset i mig några månader till, dock inte smittsamt. Jag måste ta de lugnt , för ja blir lätt trött, men ändå! : )
De är så skönt! 

Nu ska man tillbaka till skolan. Inte så himla kul, förutom att man får se kompisarna. Jag har kommit efter lite, men tror inte att  är någon större fara. Ska bara se till att inte vara för mycket efter, så jag riskerar London! 

Åhh... London! :D  Det är inte långt kvar nu. Nästa tisdag drar jag iväg. Det ska bli så härligt! Längtar så mycket. 

Ha de fiint. Frida

De här börjar bli lite långtråkigt!!

Inte mycket nytt att säga! Ett kilo mindre, och massa tålamod mindre. Nu får de snart va NOG!! Det är så otroligt utmattande så de finns inte!! Försöker med allt för att bli frisk (inte för att de finns så mycket att göra!). Imorgon blir de nog en aningens bättre i alla fall :), då kommer Simon hit och förgyller min dag! Fy, vad jag har saknat honom! Inte träffat honom sen i söndags och knappt pratat med honom på hela veckan. När man ligger hemma och tycker synd om sig själv, och finner allt allmänt tråkigt, så känns den tiden så mycket längre än vad den kanske är!

Ha de fiint. Frida

4 kg på 5 dagar!

De är rätt sjukt ändå, jag ville gå ner i vikt, men kanske inte på detta viset!! Just nu har jag gått ner 4 kg sen i lördas (och då var ja ändå på ett kalas och åt rätt mycke!!) Jag antar att jag kommer gå upp dessa kilona lika snabbt som jag blir frisk, men de är lite skrämande ändå! De är nästan ett kilo per dag! 

Jag har fått en hög av skolgerjor hemskickat, och de känns rätt hopplöst! "/ När ja knappt orkar röra mig ska ja behöva göra massa skolarbete!! Sen är ja så orolig för min londonresa. Tänk om jag inte hinner bli frisk "( 

Ha de fiint. Frida

GÖR MIG FRISK NU!!!

Jag har bara en sak att säga : GÖR MIG FRIIISK!!! Jag har fått körtelfeber. "(  Vill inte, vill inte, vill inte!!!!! Hatar att vara sjuk i vanliga fall, men nu när de inte finns något som botar de, och det kan ta upp till en månad innan jag blir frisk, så hatar jag de ännu mer!!! 

Ha de fiint. Frida

Don't really know what to say!

Jag mår fortfarande dåligt, och har gjort hela dagen! Men nu tänkte ja inte prata så mycket om det, för jag vill inte låta så tråkig! Jag har inte gjort så himla mycket idag. Var inne i stan på apoteket, på blomsterboden och karlssons. Sen var det hem och lägga sig och kurera sig mot denna hemska förkylning!! 

Jag kommer inte gå till skolan imorgon, vilket är skönt men ändå inte! Jag vill inte missa massa nu i början. Får väl plugga lite på tyskan och matten, så ska de nog lösa sig! Hoppas bara att jag mår liite bättre i alla fall. 

 Men nu ska jag kolla klart på en film. Ha de fiiiiiint. Frida

Dumma, dumma förkylning!!! "(

Det känns som min hals har storleken av en tennisboll. Den är svullen och gör ONT! Jag kan knappt svälja eller prata utan att det gör dödens ont. Jag vet inte hur mycket klagomål min stackars lilla pojkvänn har fått höra idag (tack för att du inte slängde ut mig!), men jag står verkligen inte ut!

Kalaset kämpade jag mig igenom (inte för att de var tråkigt, utan föra att jag dels höll på att dö av värmeslag ett tag och sen orkar man verkligen inte göra något när man är förkyld!), men det var i alla fall väldigt trevligt. Lite skrämmande dock, många man kände igen (som man inte hade en aning om att dom var släkt med Simon!) , och många man borde veta vilka det var, i olika samtal. God mat fanns det gott om, och det känndes som att äta var det enda man gjorde! 

Om jag känner såhär på måndag så går jag nog inte till skolan. När man inte orkar något, och knappt kan prata är det inte till så stor nytta. Hoppas att jag inte behöver stanna hemma (inte för att de hade vart så fel, men vill inte missa så mycket nu i början), men vet inte hur ja ska bli av med det onda i halsen. Det har funnist där ett tag, och verkar inte vilja försvinna! "/ 

Men nu ska jag sluta tycka synd om mig själv. Ha de fiiint. Frida

Förkyld "/

Usch, vad jag inte gillar att vara förkyld! Man orkar ingenting igentligen, och man ser verkligen ut som ett lik (iaf jag som i vanliga fall är rätt blek i ansiktet!) Jag har fått (hittils, eftersom det bara är morgon nu) tre kommentarer i stil med "men gud va du ser trött ut", och det är ingenting i mot vad jag känner mig! Jag vet igentligen inte varför jag tvingar mig upp till skolan, för jag ser knappt något för mina ögon är så trötta och svullna (inte ögonen då, men aa.. ni fattar). Fast jag vill ändå inte vara borta från skolan, för då får jag inte gå på kalaset hos Simons farmor å farfar på lördag, men jag vill, jag vill, jag vill!!!

Nu ska jag gå och kämpa mig igenom tre lektioner innan jag slutar!!

Ha de fiint. Frida

Fy på mig!!

Jag vet! Jag erkänner! Jag är OTROLIGT dålig på att uppdatera min blogg!!! Nu har ja dock bestämmt mig för att ta tag i mig själv, nytt år, nya löften, och förhoppningsvis nya blogginlägg! (Vet inte vilken gång i ordningen det är som jag verkligen försöker med detta!)

Jag har haft ett UNDERBART lov. Julen är så himla myysig! När man får spendera den med familj och vänner så blir den bara bättre. Jag och Simon har varirt med varanda nästan hela lovet, och pendlat mellan våra familjer för att inte utelämna någon från firandet! På nyår hade vi en fest hos Simon, som minst sagt blev lyckad! Massa trevliga människor firade denna speciella kväll med oss. Tack, till er som var med och gjorde kvällen så himla kul!

Nu har dock allvaret börjat igen, skolan, mer jobb och massa, men denna gången är jag beredd! (tror jag!!) Jag ska ta tag i mig själv (återigen-.-),  bli nyttigare och  tänka mer på mig själv, organisera mitt liv bättre, ha en positiv inställning och inte ge upp! Skolan ska vara första prioriteringen (delat med Simon så klart<3).

Jag ska till London med min kära syster den 27:e och det ska bli så kul! Vi ska till en nyöppnad galeria med 300 butiker oc h shoppa loss! Sen ska vi för andra gången se Mamma Mia-musikalen! Jag längtar!!!

Ha det fint. Frida

RSS 2.0