Live life like no tomorrow

Så var man hemma, själv! "( Saknar dig så mycket älskling. 

Det är hör inte till vanligheterna att jag lyssnar på klassisk musik, men tro det eller ej, det händer! Just nu sitter jag och lyssnar på mitt favorit stycke. Ett underbart stycke på piano, skrivet av Erik Satie, Gnossienne nr. 1. Den finns med i filmen "Kärlekens slöja" och den följer med hela tiden och jag tycker den passar så bra med filmen. Det är som ett helt liv, det stycket. Mystiskt och starkt. Skiftningar och förändringar. Det är värt att lyssna på,   http://www.youtube.com/watch?v=WIVp05sEPhE



Hemma hos loverboy!

Idag har ja inte gjort så särklit mycket (förutom blivit ihjälkittlad ett antal gånger -.- ) Ska snart iväg på filmkväll/maskerad. 

Var hos Olivia igår. Det var ett tag sen nu. Hon passade sina syskonbarn, och vi målade och busade ett bra tag =) . Sedan lyssnade vi på jullåtar och drack något te ( har redan glömt namnet :S Olivia.. hjälp mig!! ). Det var jättegott, och påminnde ännu mer om jul. Det är inte långt kvar nu, och USCH vad jag lääängtar!!! 

Känner mig tvungen att skriva namnet på albumet vi lyssnade på, det var så klockrent!! Vet att ja kommer använda det lite senare också, men Olivia.. this one's for you! ^^ 

"Let it snow baby.... Let it reindeer "
               -  Relient K - 

Bara tvungen att tillägga!!

Jag har kommit på det!!! Jag ska vara konstnär!! :D  Så himla enkelt. Förstår inte varför jag inte kom på det innan nu. Pappa har ju alltid målat och han har ju massa penslar. Så självklart liksom!! Nu kommer jag inte vela mer om detta. Konstnär it is!! 

(tvungen att lägga in "Oscar Wilde" - citat igen, han är så bra!!)

"Dåliga konstnärer beundrar alltid varandras verk"
                                 - Oscar Wilde - 

Ledig hela veckan!

Äntligen loooov!!
Det är sjukt skönt att vara ledig, en hel vecka! Jag har varit så trött på skolan, så det finns inte. Hur kan det vara så att alla, verkligen alla saker läggs precis innan ett lov!? Och hur kommer det sig att de flesta måste bli sjuka innan lovet (inlk. MIG! -.-) Det är så onödigt!! Spendera helgen med att bli frisk är inget kul. 

Har fortfarande inte bestämmt mig vad jag ska vara imorgon! Usch! Det kommer bli stressigt. Mina förslag är : Skolflicka, 50-tals tjej, Lärare eller någon från medeltiden eller 1600-talet! Hmm.. INGEN aning vad jag ska välja!!! Just nu gillar inte jag alls, det här med att klä ut sig! "/

" En mask avslöjar mer än ett ansikte."
                - Oscar Wilde -

Sista försöket!

Nu vet ja inte hur många gånger jag försökt att starta en blogg, för att behålla den!! 
Jag ska verkligen försöka denna gången.. 

Just nu sitter jag och förösker komma på vad jag ska klä ut mig till, på tisdag. Har inte den blekaste aning!? Måste verkligen komma på det snart. Funderat på massa, men har inte fått något till att fungera. Hoppas det löser sig!

Tänker lägga in "Dagens-" nånting, varje gång jag skriver.. och idag blir de ett citat! 

" Det är inte viktigt att man har rätt, utan att man straffar dem som har fel! "
                           - Gustav i "Svensson, Svensson" - 

RSS 2.0